Historische banketten, visrokerijen, theatraal buffet

Culinair theater

Ook is het mogelijk thematisch, metaforisch mee te denken met een feest, bruiloft of gelegenheid waarbij een bepaald onderwerp ook culinair uitgelicht kan worden. Dit kan beginnen met een kleursetting of landenthema tot complete Hans en Grietje huisjes, zinkend Titanic buffet of oud Hollandse paling of makreelrokerij.

Verder maak ik ook o.a. historische buffetten in samenwerking  met www.hethistorischbanket.nl op prachtige locaties waaronder kasteel Hernen met mijn huisgemaakt keramiek.

Middeleeuws buffet

Romige soep van pastinaken, knolselder en wortel met bosui en mosterd – vega

Vleespasteien met een vulling van huisgemaakte paté en pruimen,in sierlijk deeg -vlees

Pasteien met groenten en kaasvulling met noten , in sierlijk deeg -vega

Hele gebraden zalmen met kruiderijen gevuld, opgediend met citroenen -vis

Salade van linzen de Puy, gekookt in bouillon met slasoorten en diverse tomaten- vega

Salade van zwarte en rode bonen met verse asperges ( indien voorradig ) en kruiden – vega

Bouten aan het spit v/h speenvarken met rozemarijn en knoflook , gepekeld en afgebraden met open vuur, ter plekke aansnijden – vlees

Huisgemaakte vloerbroden in diverse vormen met rillettes en gezouten boter.

Theatrale soezentorens met spinsuiker en fruit.

Indicatie : € 35,00 per persoon excl. btw vanaf 50 personen