Historische banketten, visrokerijen, theatraal buffet

Culinair theater

Ook is het mogelijk thematisch, metaforisch mee te denken met een feest, bruiloft of gelegenheid waarbij een bepaald onderwerp culinair uitgelicht kan worden. Dit kan beginnen met een kleursetting of landenthema tot complete Hans en Grietje huisjes, zinkend Titanic buffet of oud Hollandse paling of makreelrokerij.

Verder maak ik ook o.a. historische buffetten in samenwerking  met www.hethistorischbanket.nl op prachtige locaties waaronder kasteel Hernen met middeleeuwse muziek en spelen .

Middeleeuws buffet

Romige soep van pastinaken, knolselder en wortel met bosui en mosterd .

Vleespasteien met een vulling van huisgemaakte paté en pruimen,in sierlijk deeg .

Pasteien met groenten en kaasvulling met noten , in sierlijk deeg .

Hele gebraden zalmen met kruiderijen gevuld, opgediend met citroenen.

Salade van linzen de Puy, gekookt in bouillon met slasoorten en diverse tomaten.

Salade van zwarte en rode bonen met verse asperges ( indien voorradig ) en kruiden .

Bouten aan het spit v/h speenvarken met rozemarijn en knoflook , gepekeld en afgebraden met open vuur, ter plekke aansnijden .

Huisgemaakte vloerbroden in diverse vormen met rillettes en gezouten boter.

Theatrale soezentorens met spinsuiker en fruit.

Indicatie : € 35,00 per persoon excl. btw vanaf 50 personen

Jeroen tip kookboek

Bibliotheekwedstrijd win een kok aan huis 2018

Video-recept : de lekkerste perentaart

Recensies op Google en schrijven van recensie :

https://www.google.com/search?q=jeroen+van+nijnatten+traiteur&oq=jer&aqs=chrome.0.69i59l2j69i60l3j69i57.2593j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47c668ad482b09b9:0x6ea6e80bd0bb3b9e,3,,,

 

 

Hi Jeroen,

Ik heb geen google account en wil er eigenlijk ook geen aanmaken. Dus hierbij mij tekst :

Jeroen heeft een geweldig diner geserveerd voor mijn verjaardag. Jeroen heeft heel goed

rekening gehouden met alle wensen die ik had voor het diner, was flexibel in aanpassingen

en communicatie verliep prettig. De gerechten zagen er prachtig uit, en waren heerlijk en

verrassend (ook al wist ik het menu). Veel mooie groente gerechten, een perentaartje met

avocado ijs, een fantastisch stukje hert. Ook de presentatie was mooi waarbij hier en daar

ook keramiek van Jeroen’s eigen hand werd gebruikt. Al met al een super avond, alles

verliep heel relaxt. Ook de last minute gluten allergie was geen probleem. Kortom een aanrader!

Groetjes,
Anke ( januari 2019 )