Vlees, vis, maar vooral veel vegetarische lekkernijen

culinaire verrassingen in mini formaat

Hieronder een aantal mogelijkheden om hapjes samen te stellen

Prijsindicatie per stuk bij 150 hapjes € 1,75, bij 300 € 1,60,  bij  500 hapjes € 1,50 en bij  1000 hapjes € 1,40 (excl. btw)

Ook als fingerfood formaat te bestellen € 1,25 per stuk extra, met dezelfde staffelkorting .

Hapjes worden geleverd op schalen met satijnen stoffen in diverse kleuren en verpakt in cateringdozen € 2,50 (per 40 hapjes)

Alle lekkere hapjes en fingerfood  zijn door de traiteur zelf gemaakt, geen halffabricaat maar ambacht pur sang. Zoveel mogelijk regionaal en biologisch.

 

 

vegetarische hapjes

  • Frttata van paddenstoelen met truffel en bosui ( of St. Jansui )
  • Empanade met spinazie, sud’n sol tomaat, boeren Goudse opleg en Taggische olijf
  • Wraprol met zachte Hollandse geitenkaas, gegrilde groenten en gerookte noten
  • Aubergine/ courgetterolletje met tajine geitenkaas vulling
  • Gebakken balletjes van risotto met gedroogde eekhorentjesbrood en Goudse opleg kaas
  • Briquedeeg met blauwe Klaver  kaas, rozijn en hazelnoot
  • Frittata van groene asperges
  • Quichepuntjes met verse groenten, kaas en provençale
  • Gevulde paddenstoel met walnoot, Leidse sleutel kaas en verse kruiden
  • Kleine taartjes van gerookte groenten

hapjes met vlees

  • Bonbon van Nagelholt met bieslook , walnoot  en gorgonzola
  • Coppa di Parma v/h Livar varken  spiesje met garnalen
  • Lamsgehaktlolly in de amandel gerold
  • Huisgerookte eendenborst in flensje met dragon en Limburgse stroop
  • Mousse van gevogelte levers met cognac op geroosterd ontbijtkoek

hapjes met vis

  • Hoorntje met gerookte wilde zalm in een flensje met avocadokruidencreme
  • Garnalen met coppa di Parma v/h Livar varken
  • Quinellles van garnaal en witvis met limoenblad  Tomasu Soya en sesam
  • Soesjes met gerookte haring en bieslook

Hollandse hapjes

  • Stellendammer  garnaal met appel en dragon in komkommer
  • Geroosterde ontbijtkoek met Goudse opleg kaas
  • Bloedworst gebakken met garnaal
  • Bladerdeeg met Leidse Sleutel kaas  mosterd en augurk
  • Flensjes met  Limburgse stroop en Veluws eend
  • Haringtartaar met kuit
  • Lamsgehaktballetjes met speculaaskruiden