Vlees, vis, maar vooral veel vegetarische lekkernijen
culinaire verrassingen in mini formaat


Hieronder een aantal mogelijkheden om hapjes samen te stellen
Prijsindicatie per stuk bij 150 hapjes € 1,75, bij 300 € 1,60, bij 500 hapjes € 1,50 en bij 1000 hapjes € 1,40 (excl. btw)
Ook als fingerfood formaat te bestellen € 1,25 per stuk extra, met dezelfde staffelkorting .
Hapjes worden geleverd op schalen met satijnen stoffen in diverse kleuren en verpakt in cateringdozen € 2,50 (per 40 hapjes)
Alle lekkere hapjes en fingerfood zijn door de traiteur zelf gemaakt, geen halffabricaat maar ambacht pur sang. Zoveel mogelijk regionaal en biologisch.
vegetarische hapjes
- Frttata van paddenstoelen met truffel en bosui ( of St. Jansui )
- Empanade met spinazie, sud’n sol tomaat, boeren Goudse opleg en Taggische olijf
- Wraprol met zachte Hollandse geitenkaas, gegrilde groenten en gerookte noten
- Aubergine/ courgetterolletje met tajine geitenkaas vulling
- Gebakken balletjes van risotto met gedroogde eekhorentjesbrood en Goudse opleg kaas
- Briquedeeg met blauwe Klaver kaas, rozijn en hazelnoot
- Frittata van groene asperges
- Quichepuntjes met verse groenten, kaas en provençale
- Gevulde paddenstoel met walnoot, Leidse sleutel kaas en verse kruiden
- Kleine taartjes van gerookte groenten
hapjes met vlees
- Bonbon van Nagelholt met bieslook , walnoot en gorgonzola
- Coppa di Parma v/h Livar varken spiesje met garnalen
- Lamsgehaktlolly in de amandel gerold
- Huisgerookte eendenborst in flensje met dragon en Limburgse stroop
- Mousse van gevogelte levers met cognac op geroosterd ontbijtkoek
hapjes met vis
- Hoorntje met gerookte wilde zalm in een flensje met avocadokruidencreme
- Garnalen met coppa di Parma v/h Livar varken
- Quinellles van garnaal en witvis met limoenblad Tomasu Soya en sesam
- Soesjes met gerookte haring en bieslook
Hollandse hapjes
- Stellendammer garnaal met appel en dragon in komkommer
- Geroosterde ontbijtkoek met Goudse opleg kaas
- Bloedworst gebakken met garnaal
- Bladerdeeg met Leidse Sleutel kaas mosterd en augurk
- Flensjes met Limburgse stroop en Veluws eend
- Haringtartaar met kuit
- Lamsgehaktballetjes met speculaaskruiden