Groot formaat hapjes voor een maaltijdvullende informele avond
Culinaire kermis van lekkernijen


Fingerfood vegetarisch, vlees en vis. Ideaal om bijvoorbeeld uitgebreid bij te borrelen ( maaltijd ) , een buffetje samen te stellen of om de gehele avond van te genieten tijdens uitserveren door de traiteur . Ziet er feestelijk en rijk uit .
Ook is het mogelijk dat ik aanwezig ben voor een groep om alle fingerfood warm en koud uit te serveren tegen meerprijs met eventueel extra oven op locatie .
Prijsindicatie : 4,25 euro per stuk bij minimaal 250 stuks , 3,75 euro bij min. 400 stuks , 3,50 euro bij min. 600 stuks.
Fingerfood / streetfood voorbeelden :
Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui ( St. Jans ui in seizoen)
Empanade met spinazie, sud’n sol tomaat, Goudse opleg kaas en Ligurische olijf
Wraprol met zachte geitenkaas, gegrilde groenten en gerookte amandel
Aubergine/ courgetterolletje met tajine geitenkaasvulling en gefermenteerde groenten
In olijfolie gebakken balletjes van risotto met gedroogde paddenstoel en Goudse opleg
Briquedeeg met blauwe Klaver kaas, rozijn en hazelnoot
Frittata van groene asperges met verse kruiden
Quichepuntjes met gerookte verse groenten, Boeren Goudsche opleg kaas en ei
Chinees pannenkoekje met pulled Jack fruit en verse gember
Bonbon van Gandaham met bieslook , pecannoot en gorgonzola
Lamsgehaktlolly in de amandel gerold
Krokant gebakken eendenborst in pannenkoekje met dragon en limburgse stroop
Mousse van gevogeltelevers met cognac op geroosterd ontbijtkoek
Wilde garnaal met spek v/h Livar varken
Quinellles van garnaal en witvis met limoenblad en sesam
Soesjes met gerookte haring en bieslook
Sate van knolselderij met tajin- saus
Hot dog van wortel met klassiek garnituur
Bonbon van wilde zalm met avocado ( +50 c )