Groot formaat hapjes voor een maaltijdvullende informele avond

Culinaire kermis van lekkernijen

Fingerfood vegetarisch, vlees en vis.  Ideaal om bijvoorbeeld  uitgebreid bij te borrelen ( maaltijd ) , een buffetje samen te stellen of om de gehele avond van te genieten tijdens uitserveren  door de traiteur . Ziet er feestelijk en rijk uit .

Ook is het mogelijk dat ik aanwezig ben voor een groep om alle fingerfood warm en koud uit te serveren tegen meerprijs met eventueel extra oven op locatie .

Prijsindicatie : 4,25 euro per stuk bij minimaal 250 stuks , 3,75 euro bij min. 400 stuks , 3,50 euro bij min. 600 stuks.

Fingerfood / streetfood voorbeelden :

Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui ( St. Jans ui in seizoen)

Empanade met spinazie, sud’n sol tomaat, Goudse opleg kaas en Ligurische olijf

Wraprol met zachte geitenkaas, gegrilde groenten en gerookte amandel

Aubergine/ courgetterolletje met tajine geitenkaasvulling en gefermenteerde groenten

In olijfolie gebakken balletjes van risotto met gedroogde paddenstoel en Goudse opleg

Briquedeeg met blauwe  Klaver kaas, rozijn en hazelnoot

Frittata van groene asperges met verse kruiden

Quichepuntjes met gerookte verse groenten, Boeren Goudsche opleg  kaas en ei

Chinees pannenkoekje met pulled Jack fruit en verse gember

Bonbon van Gandaham met bieslook , pecannoot en gorgonzola

Lamsgehaktlolly in de amandel gerold

Krokant gebakken  eendenborst in pannenkoekje met dragon en limburgse stroop

Mousse van gevogeltelevers met cognac op geroosterd ontbijtkoek

Wilde garnaal met spek v/h Livar varken

Quinellles van garnaal en witvis met limoenblad en sesam

Soesjes met gerookte haring en bieslook

Sate van knolselderij met tajin- saus

Hot dog van wortel met klassiek garnituur

Bonbon van wilde zalm met avocado ( +50 c )