Te gast in eigen huis met privé kok
Waanzinnig verwend door die kok aan huis !
Diners kunnen samengesteld worden uit koude en warme gerechten, klein hoofdgerecht en dessert .Indicatie: diners bij 10 personen 5- gangen vanaf € 100,00 per persoon (excl. btw) op locatie of bij U thuis inclusief Jeroen de traiteur . Bij meerdere personen kunnen we de prijs aanpassen.
Jeroen komt graag bij u koken en heeft reeds alle mise en place in zijn culinaire werkplaats gemaakt. Speciale keukenfaciliteiten zijn niet nodig, mobiele oven kan ook mee genomen worden.
Mooi servies en bestek hebben wij ook in huis.
Aan tafel wordt verteld welke seizoen en streek- slow-food producten we hebben gebruikt .
Voorgerechten
Vis-entree met huisgerookte wilde zalm en gebakken zalm-huid, tartaar van makreel met limoen en een Stellendammer garnalentaartje met schaaldierendressing -vis
Gerookte en gegrilde groenten met flensjes van knolselderij, puree van paddenstoel en crème fraiche -vega
Soufflé van spinazie, truffel , buffelmozzerella uit Denekamp en koningsboleet in bladerdeeg -vega
Tagliatelle van asperges ( seizoen ) met schaaldieren in kruiden roomsaus-vis
Pompoentaartjes met amandel, schorsenerenloempia en tajinesaus -vega
Huisgerookte eend met rilette van eend en gevogeltebouillon met kaantjes-vlees
Tarte tatin van uien met notengehakt en abrikozen compote -vega
Soepen
Gerookte en gecarameliseerde witlofsoep met room -vega
Duivenbouillon met borstvlees en verse kruiden flensjes -vega
Pastinaak knolselderij soep met grove mosterd en gerookte croutons -vega
Creme van broccoli met gepaneerde balletjes van blauwe kaas en dragon -vega
Pompoensoep met amandel en crunch van wraps -vega
Paddenstoelensoep met boleten, truffel en gedroogde paddenstoel-vega
Hoofdgerechten
Snoekbaars met julienne groenten, taartje van knolletjes en gerookte Leidse-botersaus -vis
Bananenblad gevuld met pruim, rozijn, cashewnoot en pecorino met couscousrisotto-vega
Lamsnekfilet rosé gestoofd met kruiden , linzen de Puy en gegrilde groenten-vlees
Lasagna van groenten gerookt met crèmelaagjes van mascarpone- noten- mozzerella -vega
Carré van Veluws hert met gebakken knolletjes en taartje van rozeval-vlees
Gerookte en gebakken wilde zalm met groenten in Tomasu- soya visssaus en limoenblad -vis
Briquedeeg gevuld met groenten en zwarte boontjes met paddenstoelenrisotto -vega
Gebraden filet van duif of gans met in ghee gebakken groenten en boletentaartje -vlees
Desserts / kazen
Huisgemaakt bitterkoekjesparfaitijs
Gemarineerde mascarpone met verse vanille, chocolade , vers fruit en amandelcrunch
Perentaart met amandel en crème van chocolade v/d choclat makers en advocaat v /h Chaamse Hoen
Vers fruitsoep met huisgedraaid yoghurtijs
Rauwmelkse kazen van Koning en chips van vijgenbrood
Vers gedraaid ijs van avocado met sinaasappel en choclat makers chocolade