Diverse stijlen, Mediterraan, Frans, Hollands en fingerfood
Kadotafel van heerlijke gerechten


Jeroen verzorgt op locatie of bij u thuis een prachtig opgemaakt buffet met mooie stoffen en de smaakvolste ingrediënten in mooie mediterrane schalen. Eventueel kan hij daar ook bij aanwezig zijn om uitleg te geven en uit te serveren. Borden en bestek kunnen wij ook leveren.
Zie ook bij diversen voor een Middeleeuws buffet.
fingerfood buffet
Gambaspiesjes met coppa di Parma v/h Livar – vlees/ vis
Bonbons van wilde zalm met avocado en groene kruiden – vis
Lamskebab aan een spies in amandel gerold -vlees
Kleine quiches met gerookte verse groenten en oude kaas -vega
Rolletjes courgette en aubergine met mozzerella – vega
Frittata met paddenstoelen en truffel -vega
Empanades met spinazie, Taggische olijf en sud ’n sol tomaat – vega
Taartjes van gamba en kabeljauw met limoenblad – vis
Wraprolletjes met gerookte amandel, geitenkaas en vijgen – vega
Breekbrood met olijven , olijfolie en tapenades
Indicatie : € 27,50 per persoon excl. btw bij 40 personen , € 3,00 per persoon extra voor huisgemaakte truffels en bitterkoekjes of een perentaartje met amandelspijs.
Hollands buffet
Mosterdsoep met gerookte croutons – vega
Kapucijnersalade met gebakken wortel, pastinaak en prei – vega
Salade gerookte makreel met zuurkool, dille en veldsla- vis
Salade gebakken slagersrookworst met ruccola , appeltjes en Limburgse stroop – vlees
Hollandse zachte geitenkaas met walnoten, tomaten en kropsla – vega
Gebakken uien – vega en gebakken spekjes – vlees
Paddenstoelen ragout met truffel in een pasteitje -vega
Flensjes met gebakken groene kool en boeren Goudse opleg kaas – vega
Andijviestamp met apart draadjesvlees met jus – vlees
Huisgemaakte broodjes met Leidse rauwe boter
Bitterkoekjesparfaitijs en appelstrudel
Indicatie : € 32,00 per persoon excl. btw bij 40 personen
Mediterraan buffet
Salade met artisjok , gegrilde aubergine, – courgette en -paprika met ruccola
Pastasalade metLeidse kaas , zwarte truffel, Ligurische olijven en sud ’n sol tomaat
Salade met gebakken paddenstoelen , romainsla en croutons met porcini
Bonbons van wilde gerookte zalm met verse makreel en avocado
Spiesjes van wilde Argentijnse garnaal met coppa di Parma v/h Livar
Kleine taartjes met groenten , oregano en gorgonzola
Milanese visschotel ( warm ) met mediterrane groenten , zalm, witvis en garnalen
Toscaanse lamsstoof ( warm )met salami ( Drents heideschaap ), salie en rozemarijn
Olijvenbrood en focaccia met olijfolie en tapenades
Parfait van tira misu
Indicatie: € 32,00 per persoon excl. btw bij 40 personen
Frans buffet
Huisgerookte aan kleine mootjes geserveerde wilde zalm op een salade van venkel, romainsla en een dressing van kruidenmosterd – vis
Gebraden en gerookte Hollandse eend , getrancheerd met appel, ruccola en Limburgse stroop- druivenmost dressing- vlees
Roquefort salade met olijfolie -croutons en gerookte amandel op ruccola met druiven – vega
Salade met witte asperges ( seizoen , anders groene asperges ) , gegrilde groenten en paddenstoelen – vega
Boeuff Bourguignon met groententaartjes van knolselder, pastinaak, wortel en prei – vlees
Huisgemaakte broodjes met Leidse rauwe boter en olijfolie
Soezentorens van gevulde soesjes met slagroom en chocolade met fruit
Indicatie :€ 32,00 per persoon excl. btw bij 40 personen