Diverse stijlen, Mediterraan, Frans, Hollands en fingerfood

Kadotafel van heerlijke gerechten

Jeroen verzorgt op locatie of bij u thuis een prachtig opgemaakt buffet met mooie stoffen en de smaakvolste ingrediënten in mooie mediterrane schalen. Eventueel kan hij daar ook bij aanwezig zijn om uitleg te geven en uit te serveren. Borden en bestek kunnen wij ook leveren.

Zie ook bij diversen voor een Middeleeuws buffet.

 

fingerfood buffet

Gambaspiesjes met coppa di Parma – vlees/ vis

Bonbons van wilde zalm met avocado en groene kruiden – vis

Lamskebab aan een spies in amandel gerold -vlees

Kleine quiches met verse groenten en oude kaas -vega

Rolletjes courgette en aubergine met mozzerella – vega

Frittata met paddenstoelen en truffel -vega

Empanades met spinazie, Taggische olijf en sud ’n sol tomaat – vega

Taartjes van gamba en kabeljauw met limoenblad – vis

Wraprolletjes met gerookte amandel, geitenkaas en vijgen – vega

Groene asperges met pesto in Gandaham – vlees

Breekbrood met olijven , olijfolie en tapenades

 

Indicatie : € 25,00 per persoon excl. btw bij 40 personen , € 3,00 per persoon extra voor huisgemaakte truffels en bitterkoekjes.

Hollands buffet

Mosterdsoep met gerookte croutons – vega

Kapucijnersalade met gebakken wortel, pastinaak en prei – vega

Salade gerookte makreel met zuurkool, dille en veldsla- vis

Salade gebakken slagersrookworst met ruccola , appeltjes en stroop – vlees

Hollandse zachte geitenkaas met walnoten, tomaten en kropsla – vega

Gebakken uien – vega en gebakken spekjes – vlees

Paddenstoelenragout met truffel in een pasteitje -vega

Flensjes met gebakken groene kool en oude kaas – vega

Andijviestamp met apart draadjesvlees met jus – vlees

Molenbreekbrood met boter

Bitterkoekjesparfaitijs en appelstrudel

Indicatie : € 30,00 per persoon excl. btw bij 40 personen

Mediterraan buffet

Salade met artisjok , gegrilde aubergine, – courgette en -paprika met ruccola
Pastasalade met oude pecorino, zwarte truffel, Taggische olijven en sud ’n sol tomaat
Salade met gebakken paddenstoelen , romainsla en croutons met porcini
Bonbons van wilde gerookte zalm met verse tonijn en avocado
Spiesjes van gamba’s met coppa di Parma
Kleine taartjes met groenten , oregano en gorgonzola
Milanese visschotel ( warm ) met mediterrane groenten , zalm, witvis en gamba’s
Toscaanse lamsstoof ( warm )met salami, salie en rozemarijn
Olijvenbrood en focaccia met olijfolie en tapenades
Parfait van tira misu
Indicatie: € 30,00 per persoon excl. btw bij 40 personen

Frans buffet

Huisgerookte aan kleine mootjes geserveerde wilde zalm op een salade van venkel, romainsla en een dressing van kruidenmosterd – vis

Gebraden en gerookte eend , getrancheerd met appel, ruccola en stroop- druivenmost dressing- vlees

Roquefort salade met olijfolie -croutons en gerookte amandel op ruccola met druiven – vega

Salade met witte asperges ( seizoen , anders groene asperges ) , gegrilde groenten en paddenstoelen –  vega

Boeuff Bourguignon met groententaartjes van knolselder, pastinaak, wortel en prei – vlees

Pain campagne en olijvenbrood met gezouten boter en olijfolie

Soezentorens van gevulde soesjes met slagroom en chocolade met fruit

Indicatie :€ 30,00 per persoon excl. btw bij 40 personen